Hvitvin

Gabrielskloof Magdalena Semillon Sauvignon Blanc

Flott gulfarge med ett gyldent slør. Duft av flint, solbær og appelsin med en god munnfølelse og strukturert avslutning. Gi gjerne vinen ett kort opphold i karaffel, og prøv sammen med retter av lyst kjøtt, skalldyr eller fisk.

South Africa

Vinmonopolet 349,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 8/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Frisk, fyldig kremet med sitrus og fersken. Lang.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Sauvignon Blanc 50% , Sémillon 50%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 14%
  • Syre 0.6 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5412259
  • Vinmonopolnr11223901
  • LuktLys gul.
  • SmakFrisk, fyldig kremet med sitrus og fersken. Lang.
  • FargeKonsentrert og kompleks. Sitrus, fersken, hvite blomster og mineraler.
  • ProdusentGabrielskloof
  • Årgang*2017
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt South Africa
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Gabrielskloof

Om produsenten

Gabrielskloof ble stiftet utenfor Bot Rivier i 2001 av sør-afrikaneren Bernhard Heyns.

I dag driftes eiendommen av datteren til Bernhard og mannen Peter-Allan Finlayson er ansvarlig for vinene. Peter-Allan er også personen bak svært anerkjente Crystallum wines.Vinene hos Gabrielskloof har hatt et stort kvalitetsløft siden 2016 da Peter-Allan overtok, og bruk av eikefat nye og unødvendige tilsetningsstoffer har blitt fjernet.

Gabrielskloof er i dag blant annet medlem av WWF sitt jordbruksprogram hvor de forplikter seg til biologisk mangfoldig jordbrukspraksis, bevarer naturområdene sine og forbedrer vann- & energieffektiviteten kontinuerlig.

Karakteristikk

Flott gulfarge med ett gyldent slør. Duft av flint, solbær og appelsin med en god munnfølelse og strukturert avslutning. Gi gjerne vinen ett kort opphold i karaffel, og prøv sammen med retter av lyst kjøtt, skalldyr eller fisk.

Jordmonn

Semillon fra vinmark i Franschhoek plantet i 1982.Sauvignon blanc fra Bot River plantet i 2003 på Table Mountain Sandstone (en av 9 varianter av komprimert granitt) og Bokkeveld Shale (en variant av skifer).

Område

W.O Western Cape dekker store deler av det vinproduserende området rundt Cape Town. Forskjellene er store, og kvalitet avhenger av vinmarkens lokasjon, vinbondens arbeid og vinprodusentens valg underveis.

Produsjonsmetode

Modnet 10 måneder på gamle fat.

Druetyper

Sauvignon Blanc 50% , Sémillon 50%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.