Rødvin

Rall Cinsault

South Africa

Vinmonopolet 319,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Småvilt og fugl
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • God fruktkarakter, modne tanniner og god lengde.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Cinsault 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12%
  • Syre 0.5 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr4679668
  • Vinmonopol3915801
  • LuktMørk rød.
  • SmakGod fruktkarakter, modne tanniner og god lengde.
  • FargeDuft av blomster og modne, røde bær.
  • ProdusentRall Wines
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt South Africa , Coastal Region , Coastal Region
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgUten utvalg
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Rall Wines

Om produsenten

Donovan Rall produserer kraftfulle småskala-viner for sarte sjeler.

Halvveis ut i psykologistudiet ble Donovan bitt av den velkjente vinbasillen, og bestemte seg raskt for at det var vin han skulle drive med. Selv om mange mente dette var en Freudiansk glipp, gjorde ikke Donovan som moren sa og lanserte sin første årgang i 2008.

Druene kommer fra selekterte vinmarker i både Swartland og Stellenbosch, der ønsket om riktig jordsmonn og alder på vinstokker har betydd mer enn å produsere vin fra en bestemt region. Med hovedsakelig granittholdig jordsmonn for den hvite vinen og skifer for den røde, hadde han et godt utgangspunkt for å plukke druer til krystallklare viner.

Hvitvinsdruene presses forsiktig mens klasene fortsatt er hele og gjæres kun med naturgjær i små, brukte eikefat. Etter 10 måneder på det fine bunnfallet, tappes vinen på flaske. Rødvinsdruene gjærer som hele drueklaser uten å bli presset, og ligger deretter med skallkontakt i 2 måneder. Etter dette presses druene forsiktig og modnes videre i gamle eikefat i 22 måneder før tapping.

Med kombinasjonen av gamle vinstokker i skrint jordsmonn, lav avling og elegant vinmaking, er det ikke mulig å helt utelukke faren for at man kan utvikle Ochikrasiphobia Frykten for å gå tom for vin!

Produksjonsmetode

Hele drueklaser fra gamle bush wines, naturlig gjær.

Druetyper

Cinsault 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.