Hvitvin

Barouillet Bergerac Blanc

France

Vinmonopolet 219,90 NOK
Last ned PDF

Produktinformasjon

Produsent

Barouillet

Om produsenten

Barouillet fra Bergerac - Bare økologisk velstand i sør-vest.

Chateau Barouillet driftes av Vincent Alexis, 8. generasjons vinmaker i familien.Siden 2010 har Vincent fått sertifisert alle sine 45 hektar med vinmark til økologisk, og jobber tett sammen med både sin far og bestefar i vinmarkene.

Barouillet er lokalisert i Pomport, midt i Monbazillac- appellasjonen sør i Bergerac. Vinene produseres med biodynamisk tilnærming hvor man følger månefasene, og det eneste som tilsettes vinen er litt svovel ved tapping når det er behov.

Jordmonn

Fra vinmarker plantet på limestone i 1963.

Område

Bergerac ligger cirka 50 km øst for Saint Emilion.Jordsmonnet er variert i området, og man kan potensielt produsere god vin til en ok pris hvis man jobber riktig i vinmark og holder volumet nede.

Produksjonsmetode

Håndplukkede druer som er direkte presset over i ståltank. Juicen gjærer naturlig på stål, og tappes ufiltrert på flaske etter 7 måneder.

Druetyper

Chenin Blanc 20% , Sauvignon Blanc 30% , Sauvignon Gris 30% , Sémillon 20%

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5107263
  • Vinmonopol10259301
  • LuktDuft av situs og blomster.
  • SmakSmak av epler og sitrus.
  • FargeLys gul.
  • ProdusentBarouillet
  • Årgang*2021
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt France , Sørvest , Bergerac
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Lyst kjøtt
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 8/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av epler og sitrus.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Chenin Blanc 20% , Sauvignon Blanc 30% , Sauvignon Gris 30% , Sémillon 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.56 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.