Hvitvin

Jumpin Juice Orange

Australia

Vinmonopolet 329,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 7/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av moden frukt og sitrus.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Zibibbo 34% , Vermentino 33% , Fiano 33%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12%
  • Syre 0.6 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr6030282
  • Vinmonopolnr14344001
  • LuktGyllen gul.
  • SmakSmak av moden frukt og sitrus.
  • FargeDuft av nektarin og sitrus.
  • ProdusentPatrick Sullivan
  • Årgang*2021
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Australia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeSkrukapsel
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Patrick Sullivan

Om produsenten

Patrick Sullivans viner er svært vanskelige å få tak i og han selger de ut nesten før de er ferdige. Denne unge, entusiastiske og ikke minst talentfulle mannen har på svært kort tid etablert seg som en av de mest ettertraktede produsentene i Australia, ikke minst blant sine likemenn og kvinner.

Etter å ha reist i Europa i to år kom Patrick tilbake til Australia for å studere vinmaking, men fant fort ut at dette ikke var hans måte å lage vin på. Han droppet av og fulgte heller sin overbevisning om at vinen ble til i vinmarkene og tok da heller vitikulturutdannelse med botanikk som hovedfag.

Patrick Sullivans drøm er å lage vin fra egne vinmarker, men for tiden kjøper han den meste frukten fra økologiske eller biodynamiske dyrkere fordi han mener at det best egnede druematerialet kommer fra sunne vinmarker. Patrick følger disse prinsippene også i kjelleren der det råder en tydelig hands off mentalitet slik at druematerialet kan få uttrykke mest mulig frukt og opphav.

Alle druer håndhøstes, det benyttes stor andel hele klaser, spontafermentering i brukte fat, sementegg eller glassfibertanker, lang skallkontakt og modning på nøytrale beholdere. Før tapping er det ingen filtrering og minimal bruk av sulfitt.

Produsjonsmetode

Håndplukkede druer, naturlig gjæring med skallkontakt, 7 md. på bunnfall, ufiltrert.

Druetyper

Zibibbo 34% , Vermentino 33% , Fiano 33%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.