
Musserende
Tillingham Col
Lett gyllen og noe uklar.Aroma av bakte epler med frisk syre og en tørr avslutning. Prøv som tørsteslukker eller med enkle retter av skalldyr eller tapas.
United Kingdom
Musserende
Lett gyllen og noe uklar.Aroma av bakte epler med frisk syre og en tørr avslutning. Prøv som tørsteslukker eller med enkle retter av skalldyr eller tapas.
United Kingdom
Produktinformasjon
Lett gyllen og noe uklar.Aroma av bakte epler med frisk syre og en tørr avslutning. Prøv som tørsteslukker eller med enkle retter av skalldyr eller tapas.
Fra kalk -& leirholdige vinmarker, plantetetthet på 4000 planter per hektar.
Sussex har historie for vinproduksjon i over 2000 år, men den nå mer modernevinproduksjonen daterer seg tilbake til begynnelsen av 70-tallet. De fleste av vinmarkene i Sussex er plantet sørvendt for best mulig soleksponering.
Håndplukkede druer som gjærer natrulig i separate beholdere.Pinot noir og chardonnay presses direkte som hele drueklaser og gjærer i ståltank. Pinot meunier er presset som hele drueklaser og gjærer i qvevri. Auxerrois er hovedsakelig presset som hele drueklaser og gjæret i ståltank, samt en liten del gjærer med en dags skallkontakt før den presses over i qvervi. Etter endt alkoholdgæring blandes alle komponentene i ståltank med minimale mengder svovel tilsatt, og videre flaskes vinen med 8 g/l tilsatt sukker. Dette gjør at vinen får en annengangsgjæring på flaske, og vinen blir lett perlende. 6400 flasker produsert.
Chardonnay 40% , Pinot Meunier 10% , Pinot Noir 50%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.