Hvitvin
Cape Rock Wines Asylum
Vinen dufter flott av sitrus og hvit steinfrukt. I munnen er den behagelig syrlig med flott, fyldig fruktkarakter og god ettersmak. Prøv sammen med salater, sjømat eller lyst kjøtt.
South Africa
Hvitvin
Vinen dufter flott av sitrus og hvit steinfrukt. I munnen er den behagelig syrlig med flott, fyldig fruktkarakter og god ettersmak. Prøv sammen med salater, sjømat eller lyst kjøtt.
South Africa
Produktinformasjon
Cape Rock Wines
Landskapsarkitekten som tidlig skjønte at det var best å spille på samme lag som naturen.
2001 var året Gavin Brand bestemte seg for å skape også et eget navn for familiens viner. Som de fleste andre i området var Gavin oppvokst med å produsere viner til destillasjon for de store kooperativene, men dette var en lite tilfredsstillende tanke for en som ville være med å utvikle noe i Sør-Afrika. Studielån ble investert i vinmarker, og det ble produsert vin for å selge i bulk for cash-flow. Dette ble videre investert i bedre vinmarker, og resulterte i den første vinen under egen etikett i 2005.
Økologiske -& biodynamiske prinsipper ble tidlig introdusert i både vinmark og kjellerarbeid, og har resultert i en kraftig økning av kvalitet etterhvert som man har fått mer erfaring. Dette blir spesielt tydelig fra 2013 årgangen og introduksjonen av den nye linjen med Asylum -& Amnestyvinene.
Vinen dufter flott av sitrus og hvit steinfrukt. I munnen er den behagelig syrlig med flott, fyldig fruktkarakter og god ettersmak. Prøv sammen med salater, sjømat eller lyst kjøtt.
Fra en vinmark plantet på en blanding av løss og rød sand med innslag av leire.
Olifants River er en av Sør Afrikas varmeste vinregioner 300km nord for Cape Town. Området har en historie med å lage svære, udelikate rødviner og lette, fruktige hvitviner hovedsaklig brukt til destillasjon. Cape Rock sine vinmarker ligger utmerket til i forhold til vind og kjølig temperatur fra Atlanterhavet noen kilometer lengre vest, og druene plukkes for hånd relativt tidlig før den store sommervarmen kommer i midten av februar.
Druene blir håndplukket tidlig på morgenen, og presses som hele drueklaser over i ståltank hvor den stabiliseres over 2 dager. Juicen gjærer naturlig i en kombinasjon av gamle 300-liters eikefat og ståltank. Etter 10 mnd på bunnfall overføres all vinen til ståltank før vinen tappes med fornuftig lave svovelverdier.Ph 3,34VA 0,39Fri SO2 34mg/l11 hl/ha4120 flasker produsert.
Chenin Blanc 93% , Marsanne 7%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.