
Dessertvin
Microbio Alma Zen dulce
Floral og intens søtvin med innslag av appelsin, aprikos og bakte sitroner. Prøv sammen med iskrem og bakte elementer.
Dessertvin
Floral og intens søtvin med innslag av appelsin, aprikos og bakte sitroner. Prøv sammen med iskrem og bakte elementer.
Produktinformasjon
MicroBio Wines
Ismael Gozalo er en av Spanias mest interessante produsenter og han skaper magi først og fremst med den kjente druen verdeljo og den ukjente druen Rufete.
Ismael jobber med svært gamle vinstokker hvor gjennomsnittsalderen er cirka 180 år og i kombinasjon med det sandholdige jordsmonnet er derfor de fleste vinstokkene upodete da vinlusen historisk aldri fikk fotfeste i område.Ismael produserer svært mange forskjellige viner i små kvanta og kaller derfor sitt vineri for MicroBio Wines og selve vineriet er en bygning med underjordisk kjeller bygget på 1100-tallet.
Forskjellige beholdere og teknikker blir brukt i både gjæring -& lagringsprosessen og resultatet blir derfor viner med særegenhet og unike smaksopplevelser. Vinene er ufiltrerte og produseres uten tilsatt svovel så langt årgangen tillater dette, og druene kommer utelukkende fra økologisk driftede vinmarker.
Floral og intens søtvin med innslag av appelsin, aprikos og bakte sitroner. Prøv sammen med iskrem og bakte elementer.
Fra upodede vinstokker plantet på sandholdig jordsmonn rundt 1817.
Fra sen-innhøstede druer som presses og gjærer og modnes i små, gamle eikefat. Sukker 170 g/l, syre 7,1 g/l
Verdejo 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.