
Rødvin
Microbio Ruff Y Ann
En vin med en lys rød farge med lilla kant. På duft er den svært aromatisk av blomster og røde hagebær. I munnen viser vinen god fruktsødne og struktur og en svært delikat avslutning. Nytes best lett avkjølt.
Spain
Rødvin
En vin med en lys rød farge med lilla kant. På duft er den svært aromatisk av blomster og røde hagebær. I munnen viser vinen god fruktsødne og struktur og en svært delikat avslutning. Nytes best lett avkjølt.
Spain
Produktinformasjon
MicroBio Wines
Ismael Gozalo er en av Spanias mest interessante produsenter og han skaper magi først og fremst med den kjente druen verdeljo og den ukjente druen Rufete.
Ismael jobber med svært gamle vinstokker hvor gjennomsnittsalderen er cirka 180 år og i kombinasjon med det sandholdige jordsmonnet er derfor de fleste vinstokkene upodete da vinlusen historisk aldri fikk fotfeste i område.Ismael produserer svært mange forskjellige viner i små kvanta og kaller derfor sitt vineri for MicroBio Wines og selve vineriet er en bygning med underjordisk kjeller bygget på 1100-tallet.
Forskjellige beholdere og teknikker blir brukt i både gjæring -& lagringsprosessen og resultatet blir derfor viner med særegenhet og unike smaksopplevelser. Vinene er ufiltrerte og produseres uten tilsatt svovel så langt årgangen tillater dette, og druene kommer utelukkende fra økologisk driftede vinmarker.
En vin med en lys rød farge med lilla kant. På duft er den svært aromatisk av blomster og røde hagebær. I munnen viser vinen god fruktsødne og struktur og en svært delikat avslutning. Nytes best lett avkjølt.
Fra en 1,16 hektar vinmark plantet på komprimert granitt og noe skifer i 1951. Vinmarken ligger i Miranda del Castanar i Salamanca, 2 timer vest for Nieva. Totalt i Spania er det plantet 75 hektar med Rufete.Rufete er en over 600år gammel lokal mutasjon av pinot noir.
Castilla y Léon strekker seg over et stort område nord for Madrid. Om sommeren er det svært varmt, men høytliggende vinmarker hjelper vinstokkene gjennom den lange vekstsesongen. MicroBio Wines har sitt vineri i Nieva, ca 45 minutter nordvest for Segovia.
Håndplukket druer som fottråkkes. Naturlig gjæring i åpne gjæringskarv før vinen modner i 9 måneder på gamle burgundfat.
Rufete 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.