
Musserende
Force Celeste Pet-Nat
En vin med innslag av røde hagebær, urter og sitrus. I munnen har vinen behagelige bobler og høy glou glou-faktor. Nytes alene eller med detter av salater, lyst kjøtt eller pizza.
South Africa
Musserende
En vin med innslag av røde hagebær, urter og sitrus. I munnen har vinen behagelige bobler og høy glou glou-faktor. Nytes alene eller med detter av salater, lyst kjøtt eller pizza.
South Africa
Produktinformasjon
Mother Rock Wines
Mother Rock er prosjektet til Johan "Stompie" Meyer og konen Anri. Etter flere år med fokus på Swartlands beste vinmarker, kjøpte de sin egen eiendom, Plattenklip Farm, på Piketberg-fjellet. Her har de plantet flere hektar med vinmark i tidligere upløyd mark, og alt arbeid er gjort for hånd for å beholde mest mulig oksygen og nitrogen tilstede i jorden og har fokus på bærekraftig drift og naturlig vinproduksjon.
Gjennom Mother Rock lager Stompie terroirdrevne viner med minimal intervensjon, spontangjæring, ufiltrert stil og svært lav bruk av svovel. Plattenklip-serien representerer de første vinene fra egen jord, med tydelig energi, struktur og friskhet.
En vin med innslag av røde hagebær, urter og sitrus. I munnen har vinen behagelige bobler og høy glou glou-faktor. Nytes alene eller med detter av salater, lyst kjøtt eller pizza.
Chenin blanc fra en enkeltvinmark i Paardeberg i Swartland plantet i 1980 på granittholdig jordsmonn. Pinotage plantet på et relativt skrivt jordsmonn av skifer og leire.
Swartland er et stor område som strekker seg over 180km fra 1t nord for Cape Town og opp mot Citrusdal. I nord har man innslag av sand i jordsmonnet, og i sør består hovedsaklig jordsmonnet av granitt eller skifer. Området omtales som en av de mest spennende områdene i Sør-Afrika grunnet kombinasjonen av dette jordsmonnet, gamle bush-wines og produsenter som lager ærlige viner med stor fokus.
Druene gjærer naturlig på ståltank, og omstikkes under alkoholgjæringen for å kvitte seg med uønskede sedimenter og døde gjærceller som kan skape bakterielle problemer senere. Juicen tappes på flaske når den har cirka 16 gram restsukker, og fullfører dermed gjæringen på flaske. Vinen er da gjæret helt tørr, og den resterende alkoholgjæringen har skapt bobler i vinen. Dette er Pétillant Naturel - også kjent som Pet-Nat. De naturlige boblene gjør at vinen er beskyttet mot oksidasjon, så tilsatt svovel er ikke nødvendig.
Chenin Blanc 62% , Pinotage 38%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.