
Hvitvin
Mother Rock Liquid Skin
Kjempepen nese med innslag av blomster og sitrus. I munnen er den strukturert og har en god lengde. Prøv sammen med retter av carpaccio/tartar, urter, fisk -& skalldyr eller lyst kjøtt.
South Africa
Hvitvin
Kjempepen nese med innslag av blomster og sitrus. I munnen er den strukturert og har en god lengde. Prøv sammen med retter av carpaccio/tartar, urter, fisk -& skalldyr eller lyst kjøtt.
South Africa
Produktinformasjon
Mother Rock Wines
Mother Rock er prosjektet til Johan "Stompie" Meyer og konen Anri. Etter flere år med fokus på Swartlands beste vinmarker, kjøpte de sin egen eiendom, Plattenklip Farm, på Piketberg-fjellet. Her har de plantet flere hektar med vinmark i tidligere upløyd mark, og alt arbeid er gjort for hånd for å beholde mest mulig oksygen og nitrogen tilstede i jorden og har fokus på bærekraftig drift og naturlig vinproduksjon.
Gjennom Mother Rock lager Stompie terroirdrevne viner med minimal intervensjon, spontangjæring, ufiltrert stil og svært lav bruk av svovel. Plattenklip-serien representerer de første vinene fra egen jord, med tydelig energi, struktur og friskhet.
Kjempepen nese med innslag av blomster og sitrus. I munnen er den strukturert og har en god lengde. Prøv sammen med retter av carpaccio/tartar, urter, fisk -& skalldyr eller lyst kjøtt.
Fra en enkeltvinmark plantet i 1973 med topplag av granitt over skifer. Fra ikke irrigerte buskvinstokker på 250 moh.
Swartland er et stor område som strekker seg over 180km fra 1t nord for Cape Town og opp mot Citrusdal. I nord har man innslag av sand i jordsmonnet, og i sør består hovedsaklig jordsmonnet av granitt eller skifer. Området omtales som en av de mest spennende områdene i Sør-Afrika grunnet kombinasjonen av dette jordsmonnet, gamle bush-wines opp mot 70 år og produsenter som lager ærlige viner med stor fokus.
Hele druklaser gjærer naturlig med skallkontakt. 2/3 av vinen har hatt skallkontakt i ca 12 uker, og siste tredjedel har lagt med skall i 15 uker før pressing. Vinen lagres i gamle 500-liters fat i 9-10 måneder før komponentene blandes. Vinen tappes ufiltrert og uten tilsatt svovel
Chenin Blanc 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.