Hvitvin

Scions Of Sinai Gram Grenache Blanc

South Africa

Vinmonopolet 369,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Lyst kjøtt
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 6/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Steinfrukt og mineraler.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Grenache Blanc 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 11%
  • Syre 0.58 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5650825
  • Vinmonopol11891101
  • LuktLys gul.
  • SmakSteinfrukt og mineraler.
  • FargeSitrus og hvite blomster.
  • ProdusentScions of Sinai
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt South Africa , Stellenbosch
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgUten utvalg
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Scions of Sinai

Om produsenten

Bernhard Bredell er det siste tilskuddet av unge, imponerende vinmakere i Sør-Afrika og ble i 2019 kåret til årets unge vimaker av den mest betydningsfulle journalisten for sør-afrikansk vin, MW Tim Atkin. Scions of Sinai ble stiftet i 2016, og første årgang som ble produsert var i 2017.

Når man er oppvokst i familen Bredell, er ikke veien til vinmaking langt unna. Bredell-familien har historisk eid store deler av vinmark i det sørige Stellenbosch, og spesialiserte seg på produksjon av portvin.

I 2015 måtte Bredell-familien noe overraskende selge alt da det ikke lenger var bærekraftig økonomisk, og dette var spesielt et sjokk for unge Bernhard. Han sluttet i sin dagjobb som vinmaker hos Winery of Good Hope, og bestemte seg for å leie små plotter med land i åssiden lokalt kalt for Sinai-Hills. Her er det gamle bushwines som Bernhard har vokst opp rundt, og han ønsker å dra familiearven videre med kun å jobbe med vinplanter herfra.

Bernhard bruker mye av tiden sin i vinmarkene hvor han ligger grunnlaget for kvaliteten i vinene, og i kjelleren jobber han med delvis skallkontakt i noen dager for hvitvinene for å tilføre struktur. For de røde vinene lar han druene gjære naturlig i en kombinasjon av pressede druer, hele bær og hele drueklaser - også dette for å utnytte druenes potensiale best mulig.

Produksjonsmetode

2 dagers skallkontakt, naturlig gjæring, gamle fat, ufiltrert.

Druetyper

Grenache Blanc 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.