
Musserende
Zeroine L20JU Cremant Zero Dosage
Vinøs musserende med innslag av autolyse og sitrus. I munnen har vinen behagelige bobler, god fedme og en knusktørr avslutning.
Musserende
Vinøs musserende med innslag av autolyse og sitrus. I munnen har vinen behagelige bobler, god fedme og en knusktørr avslutning.
Produktinformasjon
Zeroine
Maylis Bernard er et foreløpig uskrevet blad i vinverdenen, men har jobbet med vinproduksjon mesteparten av sitt liv hos flere naturvinprodusenter. De siste årene har hun vært samboeren til Jean Francois Ganevat i Jura, og fra 2018 har hun produsert sin egen vin i en av Ganevat sine gamle kjellere i La Combe d´Rotalier. Maylis fokuserer både på innkjøpte druer fra økologiske produsenter i Jura, samt druer fra øvrige økologiske produsenter i andre områder som f.eks Burgund, Alsace & Savoie
Vinøs musserende med innslag av autolyse og sitrus. I munnen har vinen behagelige bobler, god fedme og en knusktørr avslutning.
Druer fra økologiske vinmarker plantet på kalkholdig jordsmonn i Jura
Jura er et vinområde i Frankrike som er kjent for sin unike geologi og klima. Jordsmonnet i Jura består hovedsakelig av kalkstein og leire, som gir en god drenering og bidrar til å produsere viner med en karakteristisk mineralitet. Klimaet i Jura er kjølig og maritimt, med kalde vintre og moderate somre. Dette klimaet er ideelt for dyrking av druesorter som Savagnin, Chardonnay og Poulsard. Vinproduksjonen i Jura er preget av tradisjonelle metoder, inkludert lang modning på fat og bruk av flor, som er en type gjærsopp som gir vinen en unik smak og aroma.
Håndplukkede druer som presses som hele drueklaser, naturlig gjæring og modning på bunnfall på eldre 500-liters fat i 11 måneder før tapping. Videre modning på bunnfall i flaske i 3 år før degorgering. Vinen er Brut Nature og ikke tilsatt sulfitt.
Chardonnay 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.