Marramiero er en vin og olivenolje produsent med tradisjoner som går tilbake til tidlig 1900-tallet. I løpet av de siste 40 årene har de vokst både i størrelse og kvalitet og vurderes som en av Abruzzos ti beste produsenter. Gjennom å jobbe både tradisjonelt og med ny teknologi får de frem både stedstypiske og terretoriale viner med stor finesse. De har et sterkt miljøfokus som gjenspeiles i dyrking av blant annet oliventrær, blomster og andre buskevekster for å få opp det biologiske mangfoldet, i tillegg til dyrehold. Bruk av kjemikalier er særdeles lavt og her brukes heller egenprodusert ozon for å unngå råte. Fornybar energi blir produsert på gården, samt rensing og gjenbruk av vann er naturlig del av deres virke.
Kjernen av Marramieros ligger i Sant’Andrea eiendommen i kommunen Rosciano på rundt 300 moh, i tillegg har de ytterligere to eiendommer her hhv Milano og Tratturo som ligger på 200 moh og får rikelig med sol. Rosciano ligger i Pescara provinsen rett sør vest for byen med samme navn. Til sist har de også en eiendom i Ofena lenger vest inni landet i L'Aquila Provinsen. Tilsammen utgjør disse fire eiendommene ca 60 hektar fordelt på Montepulciano,Trebbiano, Pecorino, Chardonnay, Pinot Noir og litt av den gamle sorten Maiolica.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.