Italienske Pietro De Martino grunnla Viña De Martino i 1934. I dag er det tredje og fjerde generasjon som som forvalter familiearven videre. De har i dag 300 hektar med økologisk dyrkede vinmarker fordelt på over 350 vinmarker i over 8 appellasjoner. I tillegg kjøper de druer fra 20 vinbønder på langtidskontrakter som følger deres vitikulturelle prinsipper.

De Martino er en av få ekte gjenværende familieprodusentene i Chile og har vært en viktig aktør for utviklingen av Chiles moderne vinhistorie.

I 1996 var De Martino den første produsenten som produserte og eksporterte vin laget på Carmenere druen. I 2008 la de om alle vinmarkene til økologisk drift og i 2009 ble De Martino det første karbon nøytrale vinhuset i Latin Amerika. De jobber dedikert med å finne de beste og eldste vinmarkene for å lage viner med tydelig drue og område preg.

Vinene deres er friske, matvennelige og delikate. De Martino har følgende prinsipper druene skal kun komme fra økologisk dyrkede vinmarker uten bruk av kjemiske stoffer, vinstokkene skal være upodede og druene skal høstes før de blir for modne som gir balanse med moderat alkohol.

Vinene skal kun gjæres med naturlig gjær og kun lagres i beholdere som ikke gir eikepreg som brukte og/eller store fat (foudre), betong eller gamle terrakotta amforaer (Tinajas) som var flittig brukt for 300 år siden.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.