Oppvokst i Johannesburg med sine vininteresserte foreldre bestemte Wade Sander seg i tidlig alder at det var vinstudier han ville gå.

Han fullførte sin ønolog-utdannelse ved Elsenburg og er også en av få utvalgte som har gjennomgått et 3-årig utviklingsprogram igjennom Cape Winemakers Guild Protégé. Programmet sitt mål er å utvikle den neste generasjons prisvinnende vinmakere, og representere en ny fremtid for sørafrikansk vinproduksjon. I 2021 var det 23 personer som har gjennomgått dette programmet. Wade har igjennom dette programmet jobbet med forskjellige vinprodusenter ledende innen sitt felt, og i 2017 startet han på siden sitt eget brand Brunia med druer fra familiens gård i WO Sondagskloof i retning Kapp Agulhas, cirka 2,5-timers kjøring øst for Cape Town.

Jordbruket driftes et biodynamiske prinsipper, og Wade produserer svært elegante viner med høy finesse og konsentrasjon.

Produkter

wine bottle

Rødvin

Brunia Pinot Noir

75cl
Kr 493.20 pr.liter

Vinmonopolet

369.90 kr
wine bottle

Rødvin

Brunia Syrah

75cl
Kr 493.20 pr.liter

Vinmonopolet

369.90 kr
wine bottle

Hvitvin

Brunia White Blend

75cl
Kr 426.53 pr.liter

Vinmonopolet

319.90 kr

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.